Vårt nya badrum

Hej på er igen alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig start på denna vecka. Jag tänkte idag skriva ett inlägg om det här med badrumsrenovering i Kalmar med omnejd. Jag vet att ni är en hel del som befinner er i just Kalmar, och jag vet även att många av er var intresserade sist jag skrev om vårt renoveringsprojekt. Jag vill idag verkligen tipsa er om ett företag som jag själv fick som tips utav en kollega till mig, nämligen Frekas Måleri&Golv AB. Jag och min sambo renoverade som ni säkert redan har förstått vårt badrum för några veckor sedan. Det blev en så otroligt stor och fin skillnad. Vi letade runt bland många olika företag för att hitta det som vi kände passade oss bäst. Tyvärr var det många företag som sas kunna ge oss professionell hjälp, men som sedan visade sig vara väldigt oprofessionella och oseriösa, vilket såklart inte kändes så kul.

Vi fick som sagt Frekas Måleri&Golv AB som ett tips, och det kändes direkt som ett perfekt alternativ för oss. De som arbetar hos Frekas Måleri&Golv AB är otroligt kunniga inom kundservice och kundkontakt, vilket enligt mig är väldigt viktigt för att jag ska kunna känna mig trygg och säker i mitt val av företag. De är även riktigt duktiga när det gäller det här med renovering, och de arbetade under hela processen med våra behov och önskemål, och skapade utefter det ett perfekt badrum. Jag är så nöjd med den hjälp som jag fått och jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Kalmar, Oskarshamn eller Västervik med omnejder att vända er till just Frekas Måleri&Golv AB.