Städ av firma i Linköping

Hej på er i solskenet!

Här är det snart lunchtid så jag passar på att kika in och skriva ett litet inlägg. Idag får det handla om den roliga sysslan städ. Nej jag tycker inte att det är särskilt roligt, har aldrig gjort och kommer aldrig göra. Ändå trivs jag ju inte när det blir smutsigt och stökigt, så jag bestämde mig för att anlita en firma i Linköping för att få hjälp med mitt städ. Det är kanske det bästa jag gjort på länge för min egen del!

De kommer nu till mig en gång i veckan och gör en typisk veckostädning, så på måndagar när jag kommer hem så är det strålande rent! Det betyder alltså att idag när jag kommer hem från jobbet så är mitt hem nystädat utan att jag behövt göra något annat än att betala en städfirma för att göra det. Det kan ju finnas olika anledningar att anlita ett företag för att ta hjälp med en sådan sak, det kan ju vara allt från att underlätta vi en flytt eller om man av någon annan anledning behöver avlastning ett tag. Det märks att det har blivit mer och mer vanligt att privatpersoner tar den här hjälpen, att det inte bara är företag som har lokalvårdare som kommer och städar deras kontor.

Jag har en vän som jobbar på en städfirma och hon älskar det. Jag kan ju inte förstå det eftersom jag aldrig tyckt om att städa, men hon sa att det är för så många andra anledningar. Man får röra på sig, det är ganska mycket frihet och oftast jobbar hon vardagar och dagtid. Ibland jobbar hon själv och ibland tillsammans med kollegor, beroende på uppdrag. Och det tycker hon är så skönt att dagarna inte alltid ser likadana ut. Så ja, för den sakens skull kan jag faktiskt förstå det och det är ju en himla tur att vi alla är olika och trivs med olika jobb. Nu ska jag ta lunch och nog gå ut i solen lite. Må så gott allihop!