Massage lindrar min stress

God morgon och välkomna till ännu en fin fredag. Fredag är sista dagen på veckan som det är arbete och under helgen ska man ligga och ta det lugnt. På tal om att ta det lugnt så tog jag en massage i Haninge igår efter jobbet och det var riktigt skönt och avslappnade ska jag meddela er om. Gå på massage om ni behöver slappna av.

Jag måste bara berätta om denna massage i Haninge som jag tog hos Seppos Massage. Jag har alltid haft problem med stress och jag stressar upp mig för saker som kommer hända långt in i framtiden som inte är någon ide att stressa upp sig för egentligen. Jag har alltid vart sådan och jag tror att det beror på att mamma och pappa var likadana. De var speciellt stressade när allt inte gick som planerat och när vi var sena till någonting. Grejen var att vi inte alls var sena utan de måste vara på plats 15 minuter innan det var dags att vara där. Jag är sådan nu och det är därför jag kände att jag behövde en massage så att jag kunde få chansen att andas ut och slappna av på riktigt. Denna massage i Haninge var det bästa jag har gjort på länge. Det var skönt att kunna ta hand om sig själv och inte behöva tänka på barn som bråkar och skriker och alla sysslor man måste göra hemma eller på jobbet. Jag har nu insett att det är riktigt viktigt att kunna ta hand om sig själv och ha kvalitetstid med sig själv. Det är lätt att man lägger fokus på andra och glömmer sig själv och det kan påverka en dåligt i längden som att till exempel gå in i väggen. Ta hand om er och ge er själva en klapp på axeln när ni har tänkt på er själva före någon annan ibland.