En massage i mysig hemmiljö

God förmiddag och välkomna till ett inlägg som ska handla om massage i Orsa med omnejd, närmare bestämt ett företag som drivs av Ronja Lindberg. Hon är bland annat författare men vill fokusera på alla sina intressen så hon erbjuder även massagebehandlingar.

Jag upptäckte det här företaget när jag kände att min kropp var i obalans men visste inte riktigt vad det berodde på. Då jag hört mycket om hur massage påverkar en kropp positivt ville jag prova och se om det kunde hjälpa mig och min kropp. Då jag bor i området runt Orsa valde jag att söka upp någon som kunde ge mig massage i Orsa, därmed hittade jag det här företaget som kändes trovärdigt och kompetent. Jag bokade in en massage för att en vecka senare, alltså förra veckan, gå på behandlingen. Under massagen kunde man höra ljud utanför massagerummet, vilket är förståligt då massagen ägde rum i ägarens hus, det var dock inget jag upplevde som störande, snarare lite mysigt. Jag fick under massagens gång korrigera och påverka väldigt mycket för att jag skulle uppnå bästa resultat, jag fick alltså säga till om jag ville att hon skulle ta i mer eller mindre under tidens gång. Detta tycker jag var otroligt bra då jag vet att en del tycker massage är väldigt smärtsamt då massören tar i för mycket eller liknande. Efter min massage i Orsa kändes min kropp som förnyad, den hade tagit åt sig all god energi från massagen och var återigen fullt funktionell. Så om din kropp börjar säga ifrån av stress eller något annat rekommenderar jag dig att ta en massage då det funkade för mig.