En bra redovisningsbyrå

Varmt välkomna tillbaka hit till min blogg! Här så brukar jag ju för det mesta skriva om saker och ting som har med min vardag att göra och för inte så länge sedan så nämnde jag ju det här med att jag är egenföretagare och att jag nyligen funnit en jättebra redovisningsbyrå som jag har tagit hjälp av. Efter att jag nämnde detta så var det rätt så många av er läsare som befinner er i bland annat Huddinge, Solna, Haninge, Nacka, Tyresö och andra närliggande områden runt om i Stockholm som hörde av er och ville veta vad det var för redovisningsbyrå och ifall det var någon som jag kunde ta och göra en rekommendation på här på bloggen.

Givetvis så kan jag ju göra det eftersom att jag absolut vill kunna vara till så stor hjälp som möjligt när det kommer till mina fina läsare och eftersom att jag numera även vet om att det finns flera av er som befinner er här omkring och har ett behov av en redovisningsbyrå för era egna företag, så hoppas jag verkligen på att den redovisningsbyrå som jag tänkt dela med mig av här idag kommer att kunna vara behjälplig för er alla och att ni kommer att kunna finna den hjälp som ni är i behov av. De som jag, hur som helst, valde att vända mig till för inte så länge sedan och som jag även då är jättenöjd med heter inget annat än Rätt val redovisning. Det är alltså även dem som jag skulle vilja ta och rekommendera till er alla här idag. Ifall ni skulle vilja ta och få lite mer information om dem och de tjänster som de erbjuder, så tänkte jag lämna en länk här i inlägget istället för att berätta allt som jag vet om dem här i inlägget!